Schimbarea Semnaturii si influenta asupra destinului

Schimbarea Semnaturii si influenta asupra destinuluiIn cartea lui Gladys Lobos, “Numerologia magica”, se povesteste despre cazul unui angajat al unei companii aeriene care, avand zilnic de semnat tot felul de hartii, intr-o zi si-a dat seama ca pur si simplu uitase cum sa semneze. Presat de colegul sau, care se grabea, a folosit o alta Semnatura, pe care a si pastrat-o. Un an mai tarziu, a fost promovat si a ajuns sa faca parte din conducerea companiei la care lucra. Noua Semnatura, aleasa inconstient, a potentat exact acele calitati de care avea nevoie pentru o a ocupa acest post de conducere. In carte apar si alte cazuri in care oamenii adopta o noua Semnatura in diverse etape ale vietii lor, intr-o incercare inconstienta de a face fata unor situatii noi – casatorie, divort, schimbare de cariera etc. Pentru unii, putini ce-i drept, aceasta schimbare aduce la suprafata energii latente care ii ajuta mai mult decat sa faca fata – trezind motivatii si aspiratii profunde care ii indreapta catre un nivel superior de evolutie, dand un sens vietii, ajutandu-i sa isi regaseasca echilibrul, armonia si fericirea.

Dar care este mai exact rolul Semnaturii?
Din punct de vedere grafologic, fiecare Semnatura este unica si inimitabila, si deci strans legata de identitatea noastra. Asa cum nu exista doi oameni identici, nu exista nici doua Semnaturi la fel. Din punct de vedere al numerologiei, putem considera Semnatura ca pe o extensie si, in acelasi timp, o completare a energiilor de baza ale numelui primit la nastere. Este foarte importanta relatia dintre Semnatura si energiile (numerele) nasterii si ale numelui. O relatie armonioasa intre aceste numere se va reflecta printr-un echilibru emotional mai bun, un mod de gandire si actiune coerent si teluri bine precizate. In caz contrar, se va produce o dispersare a fortelor, cauzata de conflictul intre ceeea ce gandim si simtim pe de o parte, si ceea ce incercam sa realizam, pe de alta parte. Analiza numerologica a Semnaturii ne poate spune daca ne ajutam in evolutia noastra, sau dimpotriva, ne punem singuri frane.
Este bine sa retinem ca influenta Semnaturii este valabila doar in perioada in care o folosim. Acest lucru reprezinta un avantaj insemnat, pentru ca o putem schimba de cate ori este nevoie, in functie de necesitati si scopuri, in acord cu aptitudinile si motivatiile proprii. Corect si, mai ales, constient folosita, Semnatura actioneaza ca o forta moderatoare care corecteaza sau imbunatateste trasaturile conferite de nume si data nasterii.
Schimbarea Semnaturii ramane totusi o operatie delicata, ce nu ar trebui nicidecum facuta la intamplare. In multe cazuri exista deja o discordanta sau chiar opozitie intre nume si data nasterii, sau chiar intre numerele ce compun numele, ceea ce indica existenta unor conflicte interioare, probleme legate de adaptarea sociala sau profesionala, dificultati in gasirea unui partener sau in stabilirea unor relatii echilibrate, incapacitatea de a obtine independenta financiara, dificultati in gasirea carierei potrivite si asa mai departe. Absenta mai multor numere din nume (numerele karmice), prezenta in exces a unor numere sugereaza de asemenea un dezechilibru ce trebuie rezolvat. In aceste cazuri, este practic imposibil sa se creeze o relatie de armonie intre Semnatura si toate numerele importante din numerograma unei persoane. Solutia care ramane este ca, impreuna cu numerologul, sa stabilim care sunt problemele de rezolvat si sa cautam pe rand o solutie pentru fiecare, in functie de prioritatea pe care le-o acordam.
Un alt aspect care trebuie luat in seama: nu trebuie sa ne asteptam la miracole, in sensul ca, schimbandu-ne Semnatura, viata ni se va indrepta peste noapte, fara nici un efort din partea noastra. Este esential sa avem clar in minte motivul pentru care am facut aceasta schimbare, si in egala masura, sa cunoastem semnificatia numarului corespunzator noii Semnaturi. La acest lucru m-am referit cand am spus “constient folosita”. Numerele reprezinta potentialuri, posibilitati, provocari sau oportunitati; depinde de noi ce extragem din ele si cum le utilizam in folosul nostru.

Pentru a afla numarul corespunzator Semnaturii, mergi la pagina de calcule.

Daca numarul obtinut este 2/11 sau 4/22, vom citi interpretarea ambelor numere. Ramane sa tinem cont de faptul ca numerele 11 si 22 sunt numere maestre, purtatoare ale unor energii superioare, la care cer o vointa si o tarie de caracter de care nu intotdeauna dispunem. In acest caz ne vom regasi probabil mai degraba in interpretarea numerelor de baza din care ele provin, respectiv 2 si 4.

Semnatura 1

Esti interesat de reusita personala si realizarile individuale, dobandirea independentei, de inceputuri si de tot ceea ce este nou, de competitie. Iti doresti o viata activa, creativa si originala. Cauti sa obtii totul prin forte proprii, fara ajutor din afara.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: spirit de lider, perseverenta, entuziasm, indrazneala, ambitie si originalitate.

Semnatura 2

Esti interesat de asociere, casatorie, parteneriate, relatii. Daca vine dupa o perioada activa, aceasta Semnatura sugereaza nevoia de a incetini ritmul si de a lasa, cum s-ar spune, haturile din mana. Preferi ca altii sa detina controlul; pentru tine este mai importanta cooperarea decat dominatia.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: diplomatie, rabdare, echilibru, toleranta, intelegere, modestie, maleabilitate.

Semnatura 3

Cauti contactul sociale. Esti interesat de creatie si autoexprimare. Comunicarea cu cei din jur este facilitata de aceasta Semnatura. Iti doresti sa fii o persoana populara, cauti aventura, veselia si distractia. Privesti viata cu optimism si iti pastrezi increderea indiferent de imprejurari.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: creativitate, ingeniozitate, simtul relatiilor, ambitie, spirit intreprinzator.

Semnatura 4

Cauti sa obtii succesul prin munca si efort tenace. In aceasta perioada nevoia de stabilitate si siguranta predomina. Privesti lucrurile dintr-un punct de vedere practic, cauti realizarile concrete. Inaintezi cu precautie, studiind fiecare pas; nu iti permiti sa alergi dupa himere.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: disciplina, rigoare, perseverenta, seriozitate, spirit de ordine si organizare, bucuria lucrului bine facut.

Semnatura 5

Cauti schimbarea in toate domeniile, calatoriile, libertatea personala. Iti doresti o viata aventuroasa si imprevizibila, bogata in experiente ciudate, care sa te tina permanent “in priza”. In aceasta perioada esti preocupat de multiple proiecte, iar destinul iti ofera numeroase ocazii de a invata lucruri noi.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: adaptabilitate, flexibilitate, indrazneala, sanatate morala si psihica, deschidere catre tot ceea ce este nou si modern.

Semnatura 6

Esti preocupat de casatorie, viata de familie. Este o perioada de asumare a unor noi responsabilitati si obligatii, fie in camin, fie in viata profesionala. Ai tendinta de a adopta rolul protectorului, atat fata de familie, cat si fata de persoanele din anturajul tau. Iti doresti sa oferi dragoste, frumusete si armonie.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: spirit conciliant, putere de adaptare, spirit umanitar, blandete, amabilitate, chibzuinta, loialitate, creativitate.

Semnatura 7

Esti interesat de munca intelectuala, studiu, analiza si cercetare. In aceasta perioada esti mai degraba introvertit, ai tendinta de a te retrage din societate, de a petrece mai mult timp in singuratate. Esti in cautarea cunoasterii oculte, a unei realitati aflate dincolo de ceea ce este vizibil si palpabil.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: intuitie, capacitate de analiza, capacitate de autocunoastere, sinceritate fata de sine insusi, dezinteres pentru latura materiala a vietii.

Semnatura 8

Esti interesat de intreprinderile ambitioase si de proiectele de anvergura. In aceasta perioada, vizezi fie o pozitie sociala inalta, fie un post de conducere, fie succesul material, fie toate trei la un loc. Esti pregatit sa iti asumi riscurile necesare, iar disciplina, vointa si perseverenta te vor ajuta sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: curaj, rezistenta fizica si morala, tenacitate, incredere in fortele proprii, definirea clara a telurilor.

Semnatura 9

Te atrag calatoriile, atat la nivel fizic, cat si spiritual. Esti in cautarea unui ideal sau a unei vocatii. Cauti ca prin ceea ce faci sa imbunatatesti conditiile de viata ale celorlalti. In aceasta perioada stilul tau de viata poate fi mai degraba boem. Esti atras de tot ceea ce este insolit. Ai nevoie de independenta.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: intelegere, devotament, sensibilitate, altruism, deschidere, curaj, simtul realitatii.

Semnatura 11

Cauti iluminarea spirituala. Te consideri purtatorul unei misiuni importante. Poate ca ai avut deja o experienta sau o revelatie care ti-a schimbat viziunea asupra vietii; sau poate pur si simplu te afli intr-o etapa in care simti nevoia sa depasesti barierele materiale ale cunoasterii si intelegerii umane. Numarul 2 creeaza punti intre oameni; numarul 11 – punti intre lumi.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: caracter puternic, vointa, echilibru emotional, incredere in sine, simtul directiei.

Semnatura 22

Esti preocupat de un proiect grandios, ce vizeaza o intreaga colectivitate, poate chiar o tara. Doresti sa construiesti pentru ceilalti; interesele universale trec inaintea celor personale. Visul tau este sa reunesti oameni din cele mai diferite categorii pentru realizarea unui tel comun.

Calitati necesare pentru a reusi in aceasta perioada: spirit umanitar, capacitatea de a conduce proiecte de anvergura, putere de realizare concreta.

 

 

Articole din aceeasi categorie:

 

Comenteaza acest articol

(obligatoriu)
(obligatoriu - nu va fi publicat)


+ 9 = optsprezece4 comentarii la articolul “Schimbarea Semnaturii si influenta asupra destinului”

 1. MINDROC GABRIELA spune:

  Buna ziua !!… Nu m-am dumirit deloc ..care e numarul semnaturii ? Am mers la pagina de calcul ,dar nimic de acolo nu are aceasta denumire , si nici in articol nu gasesc prea multe indicii in sensul asta !!! Stiti, eu fac notite dupa absolut tot … deja fiecare membru al casei (chiar si animalutele noastre ) ,are caietul lui si deci totul se noteaza – fac precizarea asta , ca sa-mi justific insistenta !!!!Multumesc !!

 2. Sorina spune:

  Imi cer scuze, o sa remediez si lipsa asta, am sa pun in articol tabelul cu corespondenta dintre litere si cifre, ca sa se poata calcula numarul Semnaturii.

 3. cristina spune:

  Buna ziua, nu gasesc numarul semnaturii la calcul. Va multumesc.

 4. Sorina spune:

  In casuta pentru nume sau prenume, scrieti literele care corespund Semnaturii. Numarul Semnaturii va fi cel al Numarului de Exprimare.
  Aveti dreptate, ar trebui sa adaug o casuta special pentru Semnatura. Am sa fac asta cat se poate de curand.