Numerologia – intrebari frecvente (5)

Numerologia - intrebari frecvente

Cu ce ne poate ajuta numerologia?

Cu ce NU ne poate ajuta numerologia?

Care este diferenta dintre o numerograma gratuita si una platita?

Cu ce ne poate ajuta numerologia?

Numerologia este un instrument. Nu este o credinta, si nu trebuie sa crezi in ea ca sa functioneze. Poti insa sa te folosesti de ea pentru:
1. A pune in lumina trasaturi personale – caracter, aspiratii, personalitate, modul general de exprimare, preferinte, genul de oameni pe care ii preferam, teluri compatibile cu abilitatile pe care le posedam, si in general destinul personal.
2. A intelege lectiile karmice pe care le avem de invatat in aceasta viata.

3. A afla directia in viata, si profesia care ni se potriveste cel mai bine.
4. A pune in evidenta tendintele anuale, lunare si zilnice, pentru a sti la ce sa ne asteptam pe parcursul unui ciclu.
5. A selecta cel mai bun nume pentru un copil dintr-o lista de posibilitati.
6. A selecta cel mai potrivit nume si cea mai buna zi pentru a lansa o afacere.
7. A intelege influenta casei in care locuim.
8. A ne cunoaste mai bine animalele de casa, a le intelege temperamentul, atitudinea, preferintele, asteptarile (caini, pisici etc.)

Cu ce NU ne poate ajuta numerologia?

Iata cateva situatii in care numerologia nu functioneaza:
1. Nu ne poate spune cu cine ne vom casatori. Ne poate indica in schimb persoana cea mai compatibila dintr-o lista de candidati.
2. Nu ne poate spune daca o casatorie va fi aranjata de altii, va fi din dragoste sau din interes.
3. Nu ne poate spune data cand ne vom casatori. Ne poate indica in schimb perioadele cele mai favorabile pentru a incheia o casatorie, in functie de data nasterii celor doi parteneri.
4. Nu poate vindeca suferintele de natura fizica.
5. Nu ne poate face faimosi. Exista multi oameni, in special actori, care si-au schimbat numele in acest scop. Insa chiar si un actor trebuie sa fie vazut si remarcat inainte de a deveni faimos. Numele in sine, fara talent si fara munca, nu va aduce celebritatea.
6. Nu ne poate aduce bogatia, succesul sau respectul, si nici nu ne poate spune daca vom avea parte de aceste lucruri in viata. Acumularea de bani si succes necesita concentrare asupra unui tel si perseverenta. Bogatia si succesul nu vin singure, in afara de cazul in care, poate, ne nastem intr-o familie bogata. Chiar si asa, o pozitie sociala inalta nu aduce in mod automat respectul celorlalti.

Care este diferenta dintre o numerograma gratuita si una platita?

Am vazut ca pe multe site-uri este oferita posibilitatea de a-ti calcula gratuit numerograma, asa ca am intrat si eu sa vad despre ce este vorba. Am constatat ca intr-adevar, se ofera o numerograma, alcatuita in general din principalele numere din tema (Calea Vietii, Dorinta Inimii, Personalitate, Numarul de Exprimare, Ziua de Nastere). Denumirile pot sa difere de la un site la altul, dar interpretarile raman in general aceleasi. In toate cazurile, numerograma contine explicatii scurte pentru fiecare dintre aceste numere, totalizand 4-5 pagini de text.
Numerograma Personalitatii oferita de Numerele Destinului are aproximativ 30 de pagini si ofera explicatii detaliate, atat asupra semnificatiei generale a fiecarui Numar de Baza, cat si asupra pozitiei sale in tema (de exemplu, daca Dorinta Inimii este 9, se vorbeste atat de semnificatia generala a lui 9, cat si despre rolul sau ca Dorinta a Inimii). Analiza este urmata de o sinteza personalizata, care nu este oferita pe nici unul dintre site-urile pe care le-am vizitat.
In principiu, Numerograma Personalitatii, oferita ca premiu la concursul lunar, este identica cu cea oferita contra cost. Daca in timp apar unele diferente, ele se datoreaza imbunatatirilor aduse pe parcurs. Am facut si voi face in continuare multe eforturi pentru a crea o numerograma de calitate, care sa serveasca drept instrument de autocunoastere, si nu doar ca simplu mijloc de divertisment, un text pe care il citesti o data si apoi l-ai uitat.
Numerograma Personalitatii este de asemenea insotita de un mic indrumar ce contine cateva indicatii despre modul in care ar trebui citita o analiza, fie ea numerologica, astrologica sau de alta natura.

Numerograma Karmica este unica analiza de acest gen oferita in Romania, pentru ca trateaza fiecare Numar de Baza din punctul de vedere al provocarilor si al surselor de crestere, maturizare si evolutie spirituala.

Ambele analize sunt insotite de exemple concrete care demonstreaza clar diferenta intre o numerograma gratuita si una platita (vezi in paginile: Numerograma Personalitatii – Andreea Marin si Numerograma Karmica – Catalin Maruta). De asemenea, pentru ambele analize se ofera posibilitatea de a pune intrebari suplimentare.

 

 

 

Comenteaza acest articol

(obligatoriu)
(obligatoriu - nu va fi publicat)


− 6 = doi