Numerele care ne indica drumul spre implinire: Oportunitatile

Numerele care ne indica drumul spre implinire: Oportunitatile Oportunitatile, la fel ca si Provocarile, reprezinta surse de crestere si evolutie. Spre deosebire insa de acestea din urma, ele au o conotatie mai pozitiva si mai optimista. Ele sunt de fapt energii ce provin chiar din interiorul nostru, sub forma unor dorinte si motivatii ce asteapta sa fie exprimate. Oportunitatile, sau Ocaziile, pot fi comparate cu niste indicatoare de circulatie: atat timp cat tinem cont de semnificatia lor si le urmam, ele ne vor conduce catre succes si implinire personala.

Exista patru Oportunitati, ce corespund, din punct de vedere simbolic, celor patru anotimpuri ale vietii: primavara, vara, toamna si iarna. Fiecare Oportunitate este reprezentata printr-un numar care reflecta conditiile, lectiile, evenimentele si oportunitatile perioadei respective. Trecerea de la o Oportunitate la alta este intotdeauna resimtita cu intensitate, de regula cu doi ani inainte. Aceasta tranzitie ce dureaza doi ani este deosebit de semnificativa. Este cel mai probabil ca in aceasta perioada sa luam decizii importante, care ne pot schimba viata – casatorie, schimbare de serviciu sau de cariera, sau orice alta schimbare majora ce tine de caracter sau personalitate.
Probabil schimbarea simtita cu cea mai mare intensitate – atat in interior cat si in exterior – este cea care se produce la trecerea de la prima la a doua Oportunitate. Aceasta schimbare are loc in jurul varstei de 30 de ani, conform numerogramei personale. Este o tranzitie dificila, insa o data depasita, ea ne ajuta sa vedem clar directia pe care o avem de luat in viata si ne ofera o identitate mai puternica.

Pentru a afla care sunt Oportunitatile tale, mergi la pagina de calcule.

 

Oportunitatea 1

Oportunitatea 1 este dominata de dorinta de independenta, de a exprima propiria individualitate prin idei si initiative originale, de a-i dirija si indruma pe ceilalti, de a atinge realizari importante si de a fi recunoscut pentru acestea.

Prima Oportunitate 1
Avand o Oportunitate cu numarul 1 in prima perioada a vietii, iti vei petrece probabil cea mai mare parte a tineretii invatand sa pui in practica idei originale si sa te bazezi pe tine insuti fara a deveni egoist, incapatanat, egocentric sau dominator. Este o perioada foarte buna pentru a invata cum sa devii un bun lider. Ocaziile asteptate pot intarzia sa apara, caci aceasta este o etapa favorabila mai degraba acumularii de cunostinte si experiente, decat realizarilor concrete.

A doua / a treia Oportunitate 1
Cu o Oportunitate cu numarul 1 in aceasta perioada a vietii, te vei manifesta intr-o maniera indrazneata, ce tinde uneori sa devina chiar agresiva. Capacitatea de a progresa si de a-ti dezvolta talentele nu este limitata decat de propria ta initiativa. Este foarte probabil ca realizarile tale sa fie de notorietate publica. Te simti independent si esti dispus sa isi asumi un rol de conducere.

A patra Oportunitate 1
Avand a patra Oportunitate aflat sub influenta energiei navalnice a Numarului 1, sunt putine sanse ca in aceasta etapa a vietii tale sa ai parte de o pensionare linistita, sau macar de o incetinire a ritmului. Numarul 1 este numarul inceputurilor, iar aceasta parte a vietii tale este marcata de numeroase schimbari si provocari. Realizarile vor depinde de capacitatea ta de a conduce si a dirija si a de a-ti exprima propria individualitate si originalitate.

 

Oportunitatea 2

Oportunitatea 2 pune accentul pe prietenie, cooperare si armonie. Sensibilitatea poate deveni o trasatura predominanta in aceasta perioada, chiar daca ea nu este prezenta in configuratia noastra de baza. Numarul 2 indica rabdare si atentie la detalii. Cooperarea si diplomatia sunt in crestere, iar in aceasta perioada suntem dispusi sa muncim chiar daca meritele noastre vor fi recunoscute intr-o mai mica masura.

Prima Oportunitate 2
Manifestandu-se atat de devreme in viata ta, aceasta Oportunitate poate face din tine un copil hipersensbil, usor de ranit sau ofensat. In prima parte a vietii poti avea dificultati de exprimare, atat din punct de vedere verbal cat si emotional. Mama ta poate avea o influenta puternica asupra ta pe parcursul acestei perioade.

A doua / a treia Oportunitate 2
Realizarile si implinirile tale din aceasta perioada a vietii tale vor depinde in mare masura de capacitatea ta de a lucra impreuna cu alte persoane, de a promova echilibrul si armonia, si a de avea rabdarea si bunavointa de a astepta recunoastere pentru contributia ta. Activitatile din aceasta perioada pot solicita un efort sporit si multa atentie la detalii.

A patra Oportunitate 2
Ultima parte a vietii tale va in general echilibrata si linistita, indiferent daca te pensionezi sau continui sa lucrezi. Calea catre implinire este data de rabdare, tact si cooperare. Poate fi necesar sa isi controlezi o tendinta exagerata catre sensibilitate.

 

Oportunitatea 3

In general, o Oportunitate cu numarul 3 aduce oportunitatea de a desfasura activitati usoare si placute – calatorii, activitati sociale, distractie. In aceasta perioada putem deveni mai afectuosi si mai deschisi, ne manifestam cu mai mare usurinta, iar daca dispunem de un talent creativ sau artistic, el va iesi cu siguranta la iveala in aceasta perioada. Viata pare sa curga cumva de la sine, iar preocuparile noastre sunt legate de momentul prezent; trecutul si viitorul par sa aiba mai putina importanta acum. Avem tendinta de a manifesta o atitudine tinereasca, lipsita de griji, poate chiar putin superficiala. Varietatea este prezenta atat in viata personala cat si in cea profesionala. Banii nu reprezinta o problema atat timp cat castigam destul ca sa ne acoperim necesitatile de baza. Este o perioada in care gandim, ne folosim imaginatia si visam foarte mult.

Prima Oportunitate 3
Din cauza lipsei de maturitate, o Oportunitate cu numarul 3 in aceasta perioada se poate dovedi mai greu de gestionat. Desi ti se ofera multe oportunitati pentru a-ti dezvolta potentialul creativ sau artistic, fie nu le recunosti, fie nu esti dispus sa depui suficient efort pentru a putea profita de ele. Ai tendinta de a-ti risipi energia in activitati superficiale sau lipsite de importanta. In general esti prea ocupat sa te distrezi ca sa-si faci griji pentru viitor.

A doua / a treia Oportunitate 3
Sub influenta unei Oportunitati cu numarul 3, in aceasta perioada responsabilitatile si realizarile vor depinde in mare masura de comportamentul social si capacitatea de influenta. Ti se prezinta oportunitati pentru a te exprima prin scris, prin arta sau in domeniul divertismentului. Numarul 3 stimuleaza imaginatia si sentimentele.

A patra Oportunitate 3
Aceasta Oportunitate aduce oportunitati pentru calatorii, activitati sociale si distractie. Este o perioada promitatoare, lipsita de grijile financiare inerente anilor tarzii din viata. In general ai tendinta de a te relaxa si a te bucura de confort; pe de alta parte, insa, acum poti atinge apogeul creativitatii tale.

 

Oportunitatea 4

Influenta unei Oportunitati cu numarul 4 se manifesta printr-o abordare practica, realista a vietii. Aceasta Oportunitate cere mai multa ordine, sistematizare si organizare. Este o perioada in care avem tendinta sa adoptam o atitudine mai constiincioasa, mai responsabila si mai onesta, sa muncim din greu si sa fim mai hotarati in eforturile noastre. Munca devine o bucurie, si rezultatele se vad.

Prima Oportunitate 4
In aceasta perioada fie esti obligat sa muncesti din cauza situatiei economice precare a familiei, fie esti extrem de motivat sa iti urmezi studiile. In oricare din cazuri, activitatile specifice varstei vor fi destul de reduse, datorita orarului incarcat.

A doua / a treia Oportunitate 4
Avand o Oportunitate cu numarul 4 in aceasta etapa a vietii, progresele si realizarile depind in mare masura de capacitatea ta de face fata competitiei. Uneori, Aceasta Oportunitate aduce o senzatie de limitare materiala. Cel mai probabil aceasta perioada va fi una de crestere si dezvoltare constanta, stabila si solida.

A patra Oportunitate 4
Cu o Oportunitate aflata sub influenta numarului 4, este putin probabil sa te retragi la pensie sau sa incetinesti ritmul. Nu este cel mai potrivit timp pentru relaxare si ragaz; pentru tine este important sa muncesti si sa te bucuri de sentimentul implinirii.
In imprejurari mai putin fericite, conditiile economice precare te impiedica sa te retragi din activitate si sa te bucuri de viata.

 

Oportunitatea 5

Oportunitatea cu numarul 5 aduce o largire a libertatii si o reducere a numarului de responsabilitati. In aceasta perioada viata pare sa se afle sub semnul unor schimbari bruste si neasteptate. Avem tendinta de a cauta mai multa varietate in relatiile noastre, in profesie sau in activitatile personale. Suntem mai inclinati catre aventura si calatorie. Conditiile financiare, ca si restul lucrurilor dealtfel in timpul acestui ciclu, se pot schimba cu rapiditate, atat intr-un sens cat si in altul.

Prima Oportunitate 5
O prima Oportunitate cu numarul 5 poate fi dificila, caci iti va fi greu sa isi gasesti stabilitate si sa construiesti o baza solida pentru viitor. Este foarte posibil sa fii nevoit sa te muti dintr-un loc intr-altul, ceea ce presupune schimbarea scolii si a prietenilor. Este o perioada in care traiesti dupa propriile tale reguli, chiar daca faci parte dintr-o familie traditionala. Esti mai inteligent si mai descurcaret decat cei de varsta ta, dar ai si tendinta de a intra mai des in bucluc. Aceasta etapa este marcata de impulsivitate si o nevoie intensa de libertate.

A doua / a treia Oportunitate 5
Avand o Oportunitate cu numarul 5 in perioada de mijloc a vietii, progresele si realizarile tale sunt strans legate de capacitatea de functiona fara probleme intr-un mediu schimbator si instabil. Aceasta Oportunitate iti aduce un sentiment deosebit de libertate. Nevoia de libertate, de calatorie si aventura se manifesta cu o asemenea intensitate incat poti fi tentat sa lasi totul in urma ta si sa pleci fara a privi inapoi.

A patra Oportunitate 5
Avand a patra Oportunitate aflat sub influenta energiei imprevizibile a Numarului 5, sunt putine sanse ca in aceasta etapa a vietii tale sa ai parte de o pensionare linistita, sau sa incetinesti ritmul. Schimbarea si varietatea marcheaza aceasta perioada de activitate intensa. Daca esti o persoana adaptabila, Oportunitatea 5 anunta venirea unor vremuri interesante in viata ta. In multe cazuri, o Oportunitate finala cu numarul 5 aduce eliberarea de griji financiare sau domestice.

 

Oportunitatea 6

Oportunitatea cu numarul 6 aduce o sporire a responsabilitatilor, ceea ce poate crea o senzatie de limitare si restrangere. Principalele preocupari se indreapta catre camin, familie, copii sik persoanele din jur fata de care ne simtim responsabili. In aceasta perioada ne putem implica intr-o activitate de caritate. Energia lui 6 are o influenta echilibratoare asupra evenimentelor. Aceasta perioada aduce mai multe oportunitati de de a-i ajuta si sprijini pe ceilalti, prin educatie, consiliere, promovarea armoniei si a diplomatiei.

Prima Oportunitate 6
Avand o Oportunitate cu numarul 6 in prima parte a vietii, esti pus in situatia de a-ti asuma multiple sarcini si responsabilitati legate de camin si de familie. Presiunea provocata de aceste obligatii venite la o varsta timpurie poate avea ca rezultat un sentiment puternic de limitare. Poti fii tentat sa te casatoresti devreme, alegand un partener nepotrivit. In aceasta perioada esti preocupat mai mult de necesitatile familiei si ale prietenilor, si mai putin de propriile tale dorinte si nevoi. Adesea Oportunitatea 6 indica o pozitie de subordonare, fata de unul din parinti sau o alta figura autoritara.

A doua / a treia Oportunitate 6
In aceasta perioada a vietii progresele si realizarile vin prin acceptarea unei responsabilitati crescute si prin adoptarea unei atitudini mai diplomate si conciliante. Caminul si familia tind sa devina mai importante decat profesia sau afacerile. In acesti ani preocuparile tale se indreapta mai mult catre necesitatile familiei si ale prietenilor, si mai putin catre propriile tale dorinte si nevoi. Adesea Oportunitatea 6 indica o pozitie de subordonare fata de o figura autoritara.

A patra Oportunitate 6
O Oportunitate cu numarul 6 in ultima parte a vietii aduce satisfactia si bucuria de a avea o familie unita, siguranta afectiva si un cerc strans de prieteni. Este o perioada in care la randul tau vei putea oferi celor din jur o parte din grija si atentia de care ai beneficiat in anii tineretii.

 

Oportunitatea 7

Influenta unei Oportunitati cu numarul 7 favorizeaza studiul, cercetarea si dobandirea de noi abilitati. Caracterul oarecum introvertit al Numarului 7 aduce o tendinta catre izolare pe perioada cat Aceasta Oportunitate este activ. Este o etapa in care ne simtim mai bine singuri si, desi casatoria nu este exclusa, este posibil ca ea sa ceara un efort suplimentar din partea noastra. Avem nevoie de aceste perioade de izolare pentru a ne dezvolta resursele interioare. Pe parcursul acestei Oportunitati manifestam un interes mai scazut pentru chestiunile materiale si o preocupare redusa pentru problemele de ordin practic. Aceasta lipsa de preocupare poate avea ca rezultat criza financiara, beneficii metariale limitate sau chiar un handicap de ordin fizic.

Prima Oportunitate 7
Cu o Oportunitate cu numarul 7 in prima parte a vietii, probabil nu vei avea parte de un foarte multi prieteni. Studiezi cu seriozitate si aplicare, impins de dorinta de a cunoaste. Copilaria si tineretea se pot dovedi o perioada dificila si confuza.

A doua / a treia Oportunitate 7
In afara de cazul in care esti implicat intr-o cercetare tehnica si stiintifica, sau intr-o activitate de ordin religios sau filozofic, in aceasta perioada progresul tau va fi dureros de lent. Realizarile tale nu vor aduce beneficiile materiale dorite sau asteptate; caci beneficiile acestei Oportunitati sunt de natura profund interioara.

A patra Oportunitate 7
Cu o Oportunitate cu numarul 7, ultima parte a vietii va fi o perioada mai linistita, in care vei preocupat de evolutia si perfectionarea ta interioara. Este o perioada favorabila studiului, dezvoltarii si reflectiei filozofice asupra lumii. Vor fi putini oameni cu care sa te simti bine impreuna. Te vei implica mai putin din punct de vedere social, cautand tovarasia celor care au atitudine asemanatoare fata de viata. Este posibil ca oamenii sa te caute pentru a le impartasi din cunostintele tale.

 

Oportunitatea 8

Influenta unei Oportunitati cu numarul 8 favorizeaza afacerile si activitatile comerciale. Numarul 8 este in general asociat cu statutul social, succesul si recunoasterea. Este posibil sa apara schimbari si imbunatatiri in ceea ce priveste conditiile financiare si statutul personal. In aceasta perioada accentul se pune pe latura pragmatica a vietii si pe dezvoltarea abilitatilor organizationale si manageriale. Emotiile pot frana succesul.

Prima Oportunitate 8
Avand o Oportunitate cu numarul 8 in prima parte a vietii, este posibil sa te implici de la o varsta frageda intr-o afacere sau intr-o activitate comerciala, cu restrictiile ce decurg din aceasta situatie.

A doua / a treia Oportunitate 8
In aceasta perioada a vietii esti pregatit sa isi asumi o pozitie de conducere. La fel de bine, Oportunitatea 8 poate aduce o casatorie cu un partener aflat intr-o astfel de pozitie. Incepi sa te bazezi mai mult pe ratiune si sa sa cedezi mai rar unor impulsuri emotionale. Devii mai ambitios si mai orientat catre succes.

A patra Oportunitate 8
Avand o Oportunitate cu numarul 8 in aceasta perioada, pensionarea poate fi intarziata din cauza afacerilor sau a pozitiei profesionale. Ultima parte a vietii poate aduce o crestere a statutului social si a puterii.

 

Oportunitatea 9

Influenta unei Oportunitati cu numarul 9 aduce o accentuare a laturii umanitare. Indiferent de perioada vietii in care se manifesta acest Oportunitate, va exista o mai mare preocupare pentru cei slabi, nevoiasi si mai putin norocosi decat noi. Numarul 9 denota altruismul intr-o mai mare masura decat oricare alt numar. Avem tendinta de a adopta o atitudine mai omenoasa, mai generoasa si mai impresionabila.

Prima Oportunitate 9
Altruismul este adesea dificil pentru un copil, astfel ca aceasta influenta poate fi greu de detectat. Cauti sa te imprietenesti cu aceia care au putini prieteni, sa-i protejezi pe aceia care sunt tinta favorita a batausilor, si in general sa iti oferi ajutorul ori de cate ori este posibil. Pe masura ce te maturizezi, vei fi pregatit sa imbratisezi idealuri si vederi politice umanitare.

A doua / a treia Oportunitate 9
Cu o Oportunitate cu numarul 9 in aceasta perioada a vietii, vederile si idealurile tale umanitare pot cunoaste o accentuare dramatica, impingandu-te sa promovezi toleranta si compasiunea. Dobandind o viziune universala asupra lumii, vei cauta sa lucrezi in folosul omenirii.

A patra Oportunitate 9
Cu o Oportunitate cu numarul 9 in ultima parte a vietii, activitatile tale se vor indrepta mai mult catre ajutorarea celorlalti. Iti vei dedica intr-o mai mare masura timpul si, in masura in care conditiile financiare iti permit, capitalurile, unor cauze umanitare. Este o perioada in care vei deveni mai interesat de soarta celorlalti decat in anii tineretii.

 

Oportunitatea 11

Numarul 11 este primul dintre Numerele Maestre. Energia lui 11 este asociata cu spiritualitatea si iluminarea, cu studiul metafizic si patrunderea interioara. Numarul 11 este reformatorul, filozoful, binefacatorul. Influenta unei Oportunitati cu numarul 11 in orice perioada a vietii aduce o scadere a dorintei si a interesului pentru acumularea unor bunuri materiale. Va exista o tendinta de a ne indeparta de dimeniunea practica si pamanteasca, indiferent de calea pe care o urmam in viata. Aceasta disociere de realitatea concreta poate cauza probleme cu cei din jur. Adesea aceasta perioada este marcata de o crestere a tensiunii nervoase.

Prima Oportunitate 11
Avand o Oportunitate cu numarul 11 in prima parte a vietii, te poti identifica cu o parte dintre aspectele mentionate mai sus; insa adesea se dovedeste dificil ca un copil sau un tanar sa foloseasca aceasta influenta in mod productiv. Atmosfera de fundal a acestei Oportunitati se va manifesta poate cu mai multa usurinta prin intermediul Numarului 2.

A doua / a treia Oportunitate 11
O Oportunitate cu numarul 11 in aceasta etapa a vietii va avea in mare masura aceeasi influenta si aceleasi implicatii ca si o Oportunitate 2; cu toate acestea, responsabilitatile si realizarile semnificative vor fi colorate de natura inspiratoare a Numarului 11.

A patra Oportunitate 11
Cu o Oportunitate cu numarul 11 in ultima parte a vietii, responsabilitatile si realizarile semnificative vor fi colorate de natura inspiratoare a acestui numar, si probabil activitatile tarzii sau anii de retragere la pensie se vor afla sub aceeasi influenta.

 

Oportunitatea 22

Oportunitatea cu numarul 22 este extrem de puternic, si nu sunt multi oameni care sa poata trai la inaltimea acestei influente. Numarul 22 este Maestrul Arhitect. El este asociat cu intreprinderile la scara larga, si denota o vasta influenta si putere. Toate Numerele Maestre sunt idealiste, insa idealismul lui 22 este indreptat catre realizarea unor scopuri concrete si a unor proiecte de folos practic. In oricare perioada a vietii, o Oportunitate cu numarul 22 tinde sa creeze un grad semnificativ de tensiune nervoasa.

Prima Oportunitate 22
Tinerii, cu rare exceptii, nu sunt pregatiti pentru a utiliza influenta unei Oportunitati22 in mod constructiv. De aceea, atmosfera de fundal a acestei perioade va fi probabil mai apropiata de cea a unei Oportunitati cu numarul 4.

A doua / a treia Oportunitate 22
Cu o Oportunitate cu numarul 22 in aceasta etapa a vietii, multe lucruri marete devin posibile. Multe depind de masura in care te-ai pregatit si te-ai dezvoltat in anii anteriori, si de capacitatea ta de a initia astfel de proiecte. In cazul in care nu ai avut oportunitatea de a primi educatia necesara si de a te dezvolta suficient pentru a face fata responsabilitatilor unui Numar Maestru, o Oportunitate cu numarul 4 va descrie mai bine atmosfera de fundal a acestei perioade pentru tine.

A patra Oportunitate 22
In cazul in care ai capacitatea de a dobandi statutul de Maestru Arhitect prevestit de acest pinaclu, proiectele de afaceri in teluri caritabile vor exclude cel mai probabil perspectiva pensionarii.

 

 

 

Comenteaza acest articol

(obligatoriu)
(obligatoriu - nu va fi publicat)


7 × = sapte4 comentarii la articolul “Numerele care ne indica drumul spre implinire: Oportunitatile”

 1. [...] al evolutiei spirituale. Numerele de Baza, Numerele Karmice, ciclurile reprezentate de Provocari si Oportunitati, toate acestea ne ofera indicatii asupra potentialului si misiunii noastre in aceasta viata, asupra [...]

 2. Anca Stela spune:

  Buna Sorina, am calculat oportunitatile pentru sotul meu si i-a iesit 0 la una din ele, e vreo greseala? exista oportunitatea 0? Liviu Paul Soncodi nascut pe 28 Septembrie 1972. Mersi mult, numai bine

 3. Sorina spune:

  Scuze Anca, era o mica greseala la scriptul de calcule. Prima Oportunitate pentru sotul tau este 1. Nu exista Oportunitatea 0, doar Provocarea 0.

 4. cris spune:

  La mine nu este prezent numarul oportunitatii….
  Calea vietii: 11/2
  Dorinta inimii: 7
  Personalitate: 5
  Numarul de Exprimare: 3
  Numarul/Numerele Pasiunii: 9 (apare de 5 ori)
  Numarul Ratiunii: 4
  Numarul Solar: 3

  potentialuri nedezvoltate si lectii karmice; datorii karmice; incercari si obstacole de invins in aceasta viata; facilitati si ocazii favorabile in aceasta viata; telurile la maturitate

  Numere karmice: 4, 8
  Numere de Proba: nu exista
  Numarul Sansei: Nu este prezent in tema.
  Numarul Maturitatii: 5

  Prima Provocare: 6 (de la nastere pana la 34 ani)
  A doua Provocare: 1 (de la 34 la 43 de ani)
  A treia Provocare: 5 (de la 43 la 52 de ani)
  A patra Provocare: 5 (de la 52 de ani pana la sfarsitul vietii)

  Prima Oportunitate: 3 (de la nastere pana la 34 ani)
  A doua Oportunitate: 8 (de la 34 la 43 de ani)
  A treia Oportunitate: 11/2 (de la 43 la 52 de ani)
  A patra Oportunitate: 11/2 (de la 52 de ani pana la sfarsitul vietii)

  atmosfera si posibilitatile anului 2015

  Anul Personal: 2

  atmosfera si posibilitatile lunii februarie

  Luna Personala: 4