Numarul casei tale

Numarul casei taleMediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental. Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram. Insa pe primul loc ramane spatiul in care locuim, caminul nostru, locul din care plecam si unde ne intoarcem in fiecare zi, locul care reflecta personalitatea si identitatea noastra.

Inainte de a merge mai departe, vreau sa fac o observatie importanta: am citit foarte multe articole care descriu personalitatea, temperamentul, gusturile locuitorilor unei case, in functie de numarul acelei case. Este o mare confuzie, care nu face nici un serviciu numerologiei. Este adevarat ca numarul locuintei ne influenteaza intr-o masura destul de mare, insa el nu face parte din personalitatea noastra. Daca ar fi asa, ar insemna ca personalitatea noastra sa se schimbe radical de cate ori ne mutam intr-o casa noua! Este adevarat ca numarul locuintei determina dezvoltarea, sau dimpotriva, inhibarea anumitor trasaturi de caracter sau evolutia unui anumit tip de destin, iar aceasta se intampla in functie de relatia care exista intre numerele noastre de baza si cel al casei in care locuim. Asa cum veti putea citi mai jos, vorbim de influenta in termeni de compatibilitate sau incompatibilitate.

Numarul casei poate fi comparat cu un spirit – un spirit ce poseda o personalitate proprie, imprimand locului trasaturi specifice. Influenta sa incepe sa se faca simtita chiar din momentul in care locuintei i se atribuie o adresa, in acelasi mod in care numele isi face simtit efectul o data trecut pe certificatul de nastere al unui individ. Numarul casei determina in mare masura natura evenimentelor care au loc in viata noastra, atat in camin, cat si in afara acestuia. Trebuie spus insa ca numerele nu sunt nici pozitive, nici negative; ele sunt energii, iar influenta lor trebuie judecata mai degraba din punct de vedere al compatibilitatii, decat al valorii numerice. O buna compatibilitate intre numerele noastre de baza si cele al casei in care locuim contribuie la un schimb pozitiv de energii, asigurandu-ne sanatatea fizica si emotionala si contribuind la succesul si fericirea noastra.

Numerele etajului, blocului sau ale strazii au o influenta mai putin insemnata din punct de vedere numerologic si care se extinde asupra unui numar mai mare de persoane. Cu toate acestea, daca ai curiozitatea sa urmaresti toate adresele la care ai locuit, s-ar putea sa descoperi faptul ca anumite numere din tema ta se repeta de fiecare data; iar altele evoca anumite trairi sau evenimente legate de locurile respective.

Asadar, daca esti pe punctul de a cumpara o casa sau un apartament, poti incepe prin a te intreba… cu ce gen de “persoana” ti-ar placea mai mult sa locuiesti?

Numerele pare, guvernate de principiul feminin, pasiv, atrag personalitati de acelasi tip (dar nu neaparat de sex feminin!). Datorita atmosferei linistite si primitoare, aceste locuinte sunt mai potrivite pentru odihna si relaxare, decat pentru actiune.
Numerele impare, guvernate de principiul masculin, atrag in schimb personalitatile active, ambitioase. Locuintele cu numar impar sunt recomandate celor care fie petrec foarte putin timp acasa, fie muncesc la domiciliu.

Este foarte important sa alegi casa in concordanta cu telurile tale si cu ceea ce doresti sa obtii de la viata. Deci, o alta intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui inainte de a achizitiona o noua locuinta este, care sunt scopurile tale legate de mutarea in aceasta locuinta? Vrei o cariera? Ai de gand sa te casatoresti? Vrei sa faci copii? De exemplu, daca vizezi un post de conducere, ar trebui sa iei in considerare o adresa unde numarul 1 joaca un rol important. Pentru o familie, poti sa te gandesti la numarul 6; si asa mai departe.

E drept ca nu intotdeauna esti in situatia de a alege; poate faci parte dintre aceia care au deja o locuinta, fie proprietate, fie in chirie, unde stau singuri sau impreuna cu familia. Nu este o problema, atat timp cat numarul casei este in armonie cu numerele tale personale. Daca insa esti constrans de imprejurari sa traiesti intr-o casa al carui numar este incompatibil cu dorintele si cu scopurile tale, este posibil ca aceasta situatie sa fie de natura karmica. In acest caz, numarul casei ofera indicatii despre o lectie neasimilata in trecut. Foarte probabil nu vei putea pleca de acolo pana cand nu vei fi inteles aceasta lectie; sau, daca vei pleca, vei ajunge intr-o casa aflata sub influenta aceluiasi numar si te vei confrunta cu aceleasi obstacole si dificultati, care tin de aceeasi lectie neinvatata.

Influenta karmica este evidenta in cea mai mare masura atunci cand numarul casei este identic, fie cu unul dintre Numerele Karmice (sau lectiile karmice), fie cu o Cale a Vietii incompatibila cu restul temei. O situatie mai delicata este aceea in care numarul casei reprezinta el insusi unul dintre Numerele de Proba: 13, 14, 16 sau 19.

Asa cum am mai spus, nu exista numere pozitive sau negative. Aceste numere au intr-adevar o forta mult mai mare decat celelalte, atat in aspectele lor pozitive cat si in cele negative. Ele pot atrage dificultati si lectii dureroase. Daca insa esti in cautarea unui nou inceput, daca vrei sa faci o schimbare radicala in viata ta, pornind de la interior, o casa cu un Numar Karmic te poate ajuta sa te indrepti in directia potrivita pentru a evolua din punct de vedere spiritual.

In continuare vom oferii detalii despre influenta specifica fiecarui numar, fara a trata aspectele de compatibilitate. Aceste aspecte tin de o analiza complexa, care trebuie adaptata in functie de fiecare caz in parte si nu poate fi abordata aici.

Pentru a afla in ce mod te influenteaza energia locuintei tale, poti cauta numarul corespunzator direct in lista de pe pagina urmatoare. Daca numarul este format din mai multe cifre, trebuie sa aduni cifrele intre ele pana cand se reduce la o singura cifra, ca in exemplul urmator:

Numarul casei este 236; 2 + 3 + 6 = 11; 1 + 1 = 2.
Numarul final care a rezultat din calculul nostru este numarul 2.
Acesta este numarul care indica directia de baza a evenimentelor care vor avea loc.

Daca numarul locuintei este format din mai multe cifre, lucrurile se complica. Fiecare cifra in parte aduce informatii suplimentare fata de numarul redus. Astfel, prima cifra ne vorbeste despre influenta in planul fizic si al sanatatii; a doua cifra, despre planul emotional; iar a treia cifra, despre activitatea intelectuala. Cu cat mai multe cifre se gasesc in numarul casei, cu atat este mai evident ca avem nevoie de ajustari complexe in modul nostru de a actiona, de a simti si a gandi.

O interpretare alternativa este urmatoarea: prima cifra ne vorbeste despre inceputul vietii in locuinta; a doua cifra, despre natura celor mai importante evenimente care se vor petrece aici; a treia cifra, despre ceea ce trebuie sa realizam in planul evolutiei noastre spirituale – scopul final pe care il avem de atins inainte de a ne muta intr-o noua casa.

 

Numarul casei 1

Aspecte pozitive:
Aceasta este o locuinta potrivita pentru tine daca esti o persoana puternica, independenta, creativa si ambitioasa. Motivatia si increderea in sine sunt favorizate de aceasta vibratie. Energia lui 1 te va sustine si iti va oferi ocazia de a prelua conducerea in firma la care lucrezi sau in comunitate, daca doresti acest lucru. Este un loc in care te vei simti bine daca iti place sa traiesti singur. Numarul 1 impune un ritm alert, o continua activitate, si de aceea aceasta locuinta nu este potrivita pentru o persoana care isi doreste o viata mai domoala sau cu o fire mai slaba. Este intotdeauna un loc bun pentru noi inceputuri, pentru idei si proiecte inovative, de pionierat. In cazul in care locuiesc mai multe persoane in aceeasi casa, cel mai probabil isi vor vedea separat fiecare de interesele si hobby-urile lor.

Aspecte negative:
Vibratia lui 1, daca nu este tinuta sub control, favorizeaza de asemenea agresivitatea si aroganta. Chiar daca iti place sa traiesti singur, cu siguranta nu iti doresti o viata fara prieteni.
Numarul 1 este guvernat de elementul Foc, ceea ce inseamna ca trebuie sa acordam foarte mare atentie la foc si la tot ceea ce il poate provoca, precum si la aparatura electrica. Aici exista un risc mai mare decat in alte locuri sa se declanseze un incendiu.

Profesii si ocupatii favorizate de vibratia lui 1:
Aceasta locuinta este favorabila oamenilor cu idei avansate, care tind sa devina conducatori si care cauta sa deschida drumuri noi in domeniul lor: cadre militare, politisti, chirurgi, dentisti, judecatori, patroni, inspectori, neurologi, psihiatri, scriitori, cercetatori, invatatori.

 

Numarul casei 2

Aspecte pozitive:
Aceasta locuinta emana iubire, bucurie, pace. Este un loc foarte bun pentru tinerii casatoriti. Daca iti iubesti partenerul, este cel mai potrivit loc in care sa va incepeti viata impreuna. Intr-o asemenea casa se simt cel mai bine oamenii linistiti, cooperanti, care isi doresc sa se bucure de compania familiei si a prietenilor. Este un camin minunat pentru a iubi si a impartasi totul; nu este insa favorabil oamenilor singuri. Impreuna cu partenerul te poti bucura de atmosfera de pace si de calm; dar daca esti o persoana careia ii plac petrecerile zgomotoase, sau ai o viata agitata si complexa, nu te vei simti confortabil aici.

Aspecte negative:
Vibratia lui 2 simbolizeaza asocierea si parteneriatul, insa trebuie sa ai grija ca relatia cu partenerul tau sa nu devina una de dependenta. Cauta intotdeauna sa mentii un echilibru.
Atentie la robinete, si nu uita sa le inchizi cand nu mai ai nevoie de apa, deoarece locuintele cu acest numar au tendinta sa se inunde foarte des. Am locuit timp de aproape 20 de ani intr-un apartament cu numarul 20, asa ca stiu despre ce vorbesc :) .

Profesii si ocupatii favorizate de vibratia lui 2:
Aceasta locuinta este favorabila persoanelor cu inclinatii artistice, cu simtul frumosului, al echilibrului si al armoniei: creatori de moda, sculptori, decoratori, arhitecti, desenatori, pictori. Ea este de asemenea benefica si tuturor ocupatiilor care implica cooperarea si parteneriatul, precum si cercetarea: diplomati, politicieni, cercetari in domeniul medicinei, dar si in domeniul stiintelor oculte, caci cifra doi are o conotatie puternic spirituala.

 

Numarul casei 3

Aspecte pozitive:
Daca iti plac petrecerile si distractia, atunci aceasta e casa ideala pentru tine. Este o locuinta care incurajeaza gandirea pozitiva. Oamenii vin cu placere in vizita, se vorbeste mult, se rade, se glumeste. Aici poate inflori brusc o idila ce va disparea la fel de repede daca nu este sustinuta de sinceritate. Nu este o locuinta potrivita pentru cei care cauta linistea, si nici pentru persoanele care pun pret pe ordine, organizare si rutina.

Aspecte negative:
Dintre toate numerele, 3 este cel mai deschis catre influentele exterioare. Aceasta casa este ca un burete care absoarbe tot. Fiecare om care intra vreodata aici isi va lasa amprenta, in bine sau in rau, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii foarte atent pe cine inviti in casa ta. Majoritatea certurilor si tensiunilor pornesc din cauza unor persoane din afara casei. Aceasta locuinta este una dintre cele mai susceptibile de a fi pradata de hoti. Numarul 3 fiind guvernat de Aer, exista oricand pericolul declansarii unui incendiu, insa cele mai mari daune vor fi provocate de fum. Vibratia lui 3 incurajeaza cheltuielile extravagante, imprastierea si dezordinea, deci este bine sa fii atent la aceste lucruri, sa cauti sa eviti excesele si sa iti asumi responsabilitatea vietii tale.

Profesii si ocupatii favorizate de vibratia lui 1:
Aceasta locuinta este favorabila scriitorilor si persoanelor cu talent artistic, umoristilor, artistilor de comedie, actorilor.

 

Numarul casei 4

Aspecte pozitive:
Daca consideri ca a venit timpul sa iti intemeiezi o familie, sa faci copii, sa pui bazele unei noi vieti, sa te imbogatesti, sa iti indeplinesti visurile, aceasta este casa cea mai potrivita pentru tine. Vibratia lui 4 se impaca cel mai bine cu oamenii seriosi, cinstiti, stabili si gospodari. Daca esti o persoana care isi doreste sa se realizeze in plan material prin munca cinstita, disciplina si efort, in aceasta locuinta ai cele mai mari sansa sa iti afli dragostea, succesul si fericirea. Locuinta cu numarul 4 incurajeaza securitatea financiara si bunastarea, dar nu si luxul; este nevoie de cumpatare si uneori de o economisire a resurselor in scopul securitatii financiare.

Aspecte negative:
Numarul 4 se afla sub influenta elementului Pamant. Aceasta nu este o casa buna pentru oamenii superficiali si risipitori, nici pentru cei lenesi sau care cauta sa se ridice prin mijloace necinstite. Spiritul casei este destul de categoric in aceasta privinta, si orice abatere de la o viata onesta poate avea consecinte extrem de neplacute.

Profesii si ocupatii favorizate de vibratia lui 4:
Vibratia lui 4 este favorabila persoanelor muncitoare, ordonate si rationale, atrase de profesii ce presupun fie munca manuala, fie rezolvare de probleme: contabili, programatori, fermieri, mineri, geologi, gradinari.

 

Numarul casei 5

Aspecte pozitive:
Daca iti plac variatia, aventura, agitatia si calatoriile, aici e locul cel mai potrivit pentru tine. Vibratia lui 5 aduce in permanenta schimbari si experiente noi. Din multe puncte de vedere, aceasta locuinta poseda o energie asemanatoare cu cea a numarului 3: telefonul suna intr-una, iar usa sta rareori inchisa. Oamenii vin tot timpul in vizita, de multe ori fara sa anunte dinainte. Este un loc propice aventurilor sentimentale si erotismului. Aceasta casa necesita un consum mare de energie, deci trebuie sa ai grija ca din cand in cand sa-ti mai reincarci bateriile.

Aspecte negative:
Numarul decibelilor depaseste adesea limita de bun-simt admisa. Daca esti un om linistit si ordonat, care isi doreste o viata simpla si previzibila, ar fi bine sa te gandesti la o mutare, eventual intr-o locuinta al carei numar sa fie 2 sau 4. Numarul 5 se afla sub influenta energiei Focului, deci atentie la incendii. In aceste case oamenii au adesea tendinta sa adoarma cu tigara aprinsa.

Profesii si ocupatii favorizate de vibratia lui 5:
Vibratia lui 5 este favorabila oamenilor cu un spirit indraznet, nelinistit si aventurier: navigatori, geografi, exploratori, sportivi, aviatori, vanatori, piloti de incercare, reporteri, ziaristi, dansatori.

 

Numarul casei 6

Aspecte pozitive:
Aflata sub semnul armoniei si al familiei, aceasta locuinta este ideala pentru tine daca esti in cautarea unui camin intim si confortabil. Este locul perfect pentru a trai impreuna cu copiii si cu rudele apropiate. Daca iubesti copiii, animalele si florile, daca esti o persoana care isi asuma responsabilitatile, gata sa sara in ajutorul celorlalti, aceasta casa te va primi cu bratele deschise. Vei astepta cu nerabdare sa iti petreci seara, dupa serviciu, si week-end-ul impreuna cu cei dragi.

Aspecte negative:
Vibratia lui 6 se afla sub semnul Apei. Lipsa armoniei in aceasta casa poate declansa diverse defectiuni la tevile de apa, iar pe termen lung chiar inundatii. Energia lui 6 te poate impinge sa doresti mai mult decat iti sta in putere sa realizezi, de aceea este bine sa iti evaluezi cu realism planurile inainte de a le pune in practica. Poti avea probleme cu unii musafiri, care se simt atat de bine incat uita sa mai plece. Nu este un loc bun pentru oamenii care refuza munca, responsabilitatile si obligatiile, si nici pentru cei indulgenti sau egoisti.

Profesii si ocupatii favorizate de vibratia lui 6:
Vibratia lui 6 este favorabila oamenilor a caror activitate este legata de arta si frumos: pictori, decoratori, graficieni, designeri; dar si de educatie: pedagogi, educatori, invatatori, profesori.

 

Numarul casei 7

Aspecte pozitive:
Daca iti doresti sa ai timp pentru tine, ca sa studiezi, sa meditezi, sau pur si simplu sa iti petreci timpul singur, departe de agitatia lumii, alege o locuinta cu numarul 7. Aceasta casa imprima un spirit de independenta. Aici te vei simti bine impreuna cu partenerul tau daca si el impartaseste aceeasi nevoie de spatiu si intimitate ca si tine. Nu vei avea foarte multi vizitatori, in afara de cazul in care ii inviti tu insuti. O casa cu numarul 7 are o dubla valenta: pe de o parte se impaca foarte bine cu oamenii care simt nevoia sa se retraga din lume, in cautarea inspiratiei divine; pe de alta, cu cei care sunt in cautarea bogatiei materiale, dar nu si a celei spirituale. Acest lucru se explica foarte bine prin caracterul de trecere al vibratiei lui 7; in fond numarul 7 este ca o punte intre lumea materiala si cea spirituala, este primul numar din scara numerologica ce ne vorbeste despre cautarea interioara. De aceea, daca locuiesti intr-o casa cu aceasta vibratie, este bine sa faci o alegere clara in ceea ce priveste calea pe care vrei sa o urmezi. Energia lui 7 te va sustine, indiferent ca vei alege sa fii activ in domeniul material sau in cel spiritual; dar trebuie sa fii foarte sigur de care parte a vibratiei te situezi. Tot energia lui 7 favorizeaza orice inceput.

Aspecte negative:
Numarul 7 incurajeaza tendinta de a evada din realitate cu ajutorul alcoolului sau drogurilor. Deoarece oamenii care traiesc aici duc adesea vieti separate, in casele cu acest numar divorturile sunt mai frecvente. Se mai spune ca energia acestor locuri atrage spiritele celor morti. Nu se precizeaza nimic despre natura lor; data fiind insa atmosfera linistita a acestor locuri, inclin sa cred ca e vorba despre fantome discrete si cu bun simt… Logic ar fi ca fantomele mai bagarete sa fie atrase de o casa cu numarul 6, iar cele puse pe petreceri, de numerele 3 si 5! :)

Profesii si ocupatii favorizate de vibratia lui 7:
Vibratia lui 7 este favorabila oamenilor studiosi si contemplativi, aflati in cautarea perfectiunii interioare: psihologi, psihanalisti, profesori, astrologi, numerologi, vindecatori, preoti, fotografi, arheologi, cercetatori in domeniul stiintelor oculte.

 

Numarul casei 8

Aspecte pozitive:
Daca esti o persoana sigura pe sine, indrazneata, luptatoare, hotarata sa reuseasca in viata, ai nevoie de o locuinta cu o vibratie la fel de puternica. Daca iti place sa lucrezi la domiciliu, aceasta este casa ideala pentru tine. Majoritatea vizitatorilor care intra aici sunt persoane cu care ai relatii de afaceri. 8 este un numar care favorizeaza dobanbirea puterii, banilor si succesului, cu conditia sa acorzi suficienta atentie organizarii si sa te concentrezi asupra telului urmarit.

Aspecte negative:
Numarul 8 ne vorbeste despre puterea si dreptatea suprema care se revarsa asupra omului, si despre rasplata care ii revine pentru faptele sale, in bine sau in rau. Aceasta casa dispune de o vibratie atat de puternica, incat iti este foarte sa te sustragi. Orice implicare in afaceri necinstite va avea consecinte foarte neplacute. De asemenea locuitorii acestei case trebuie sa isi constientizeze impulsurile spre violenta si sa invete sa le controleze. Daca locuiesti intr-o casa nu numarul 8 este bine sa iti aduci aminte din cand in cand sa iti iei si cate o vacanta. Nu confunda odihna cu lenea…

Profesii si ocupatii favorizate de vibratia lui 8:
Vibratia lui 8 este favorabila oamenilor puternici, competitivi, care stiu ce vor de la viata; atat celor aflati in posturi de conducere ale unor firme, precum si oamenilor de afaceri, in orice domeniu.

 

Numarul casei 9

Aspecte pozitive:
Daca esti o persoana generoasa, optimista si echilibrata, orientata pozitiv, te vei simti foarte bine intr-o locuinta cu numarul 9. Aici te vei simti efectiv invaluit intr-o aura de iubire universala. Sentimentele sunt mai intense si mai profunde; pasiunea, dragostea si idila pot ajunge aici pe culmi. Arta si creatia sunt favorizate de aceasta vibratie. Cheia fericirii intr-un astfel de camin este reprezentata de bucuria de a darui din toata inima. Casa cu numarul 9 are o puternica legatura cu trecutul; vei primi vizite sau telefoane de la oameni de care nu ai mai auzit de multa vreme.

Aspecte negative:
Daca insa faci parte dintre acei oameni pesimisti si plangareti, cu o mentalitate de victima… ar fi bine sa iti cauti alta locuinta. Numarul 9 are darul a amplifica la maxim energiile emotionale, atat in bine cat si in rau. Tristetea si dezamagirile pot fi devastatoare. Este o vibratie care nu iarta oamenii slabi, critici sau intoleranti.

Profesii si ocupatii favorizate de vibratia lui 9:
Vibratia lui 9 este favorabila oamenilor care cauta, prin ceea ce sunt si prin ceea ce fac, sa daruiasca ceva omenirii intregi: artisti, actori, jurnalisti, psihologi, terapeuti.

 

 

 

Comenteaza acest articol

(obligatoriu)
(obligatoriu - nu va fi publicat)


opt × = 2454 comentarii la articolul “Numarul casei tale”

 1. ely spune:

  Buna ziua . Eu nu am sa comentez acest articol , din considerente ca mi se pare f f aproape de realitate . Intamplator ma atrage si pe mine numerologia , asa ca in urma acestei afrimatii spun ca articolul este OK .
  Insa ceea ce vreau eu sa intreb , sau sa aflu si alta parere este ca , ma intereseaza sa’mi deschid o afacere ( gen mancare pt acasa ) si sunt in cautarea unui nr 7 sau 9 . Este probat ( de mine ) ca aceste 2 numere fac sa mearga f bine afacerea . Intrebarea mea ar fi tu ce parere ai ? Bineinteles daca imi poti raspunde !
  Merci .

 2. Sorina spune:

  Buna Ely,

  Cred ca ambele numere au avantaje si dezavantaje, important este ca tu sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine cu personalitatea si cu scopurile tale. Banuiesc, din ceea ce imi spui, ca 7 si 9 se regasesc in niste pozitii importante si in numerograma ta, si de aici si succesul afacerii.

  Dupa cum am scris si in articol, numarul 7 ca si numar de casa are o manifestare duala, te ajuta atat in domeniul material, cat si in cel spiritual. Daca vrei castiguri materiale, atunci numarul 7 te va sustine in aceasta directie; daca esti in cautarea cunoasterii interioare si a iluminarii spirituale, numarul 7 te va sustine. Important este sa faci o alegere clara intre cele doua; nu poti merge in ambele directii in acelasi timp.

  Numarul 9, pe de alta parte mi se pare mai potrivit pentru aceasta afacere, poate este o parere a mea subiectiva, dar simt ca persoana care face o mancare pune in ea si ceva din ea insasi. Mama unei prietene de-a mea este o foarte buna bucatareasa, si cand mananc de la ea simt ca mancarea e facuta cu dragoste, nu stiu cum sa-ti explic. Cifra 9 ar fi exact in spiritul acesta de daruire universala.

  Un alt numar pe care ti l-as recomanda ar fi 6. Numarul 6 are aceasta vocatie interioara de a “hrani” oamenii – la propriu sau la figurat, si vad ca acest numar se regaseste si in semnatura ta – “Ely”. Chiar si specificul afacerii rezoneaza cu cifra 6. Oamenii care comanda mancarea vor sa o consume acasa, in confortul si intimitatea caminului, care tine tot de simbolistica lui 6.

  In final, sfatul meu este sa alegi acel numar care rezoneaza cu inima ta. Indiferent de ceea ce iti spune numerologul sau oricine altcineva, raspunsul cel mai bun il gasesti intotdeauna in inima ta. Este acea senzatie ca ai facut alegerea corecta, chiar si atunci cand ratiunea iti spune altceva, ca toate lucrurile sunt la locul lor si ca esti pe drumul cel bun.
  Mult succes in afacere!

 3. ely spune:

  Buna Sorina . Multumesc mult pentru raspunsul tau . Adevarat este ca m’ai cam pus putin pe ganduri . ideea este ca sunt departe de casa , si cred ca de aici si teama asta ( stii cum este in tara cunosti mai mult sau mai putin gusturile culinare ale romanilor dar aici ,,,,, un pic mai greu ) , si de aceea vreau ca in aceasta afacere sa am un pic de ajutor si din partea numerolor ( daca ma pot exprima asa ) .
  Multumesc mult !!!

 4. Sorina spune:

  Cu placere, Ely, si mult succes!

 5. ADRIANA MIHAELA BRATULESCU spune:

  BUNA ZIUA. INCEP PRIN A SPUNE CA AM AJUNS PE ACEST SITE DIN PASIUNEA PENTRU NUMEROLOGIE. DIN PACATE…AM REUSIT SA “PATRUND” DESTUL DE PUTIN DIN TAINELE EI! AS DORI DACA PUTETI SA MA AJUTATI: DATA NASTERII MELE ESTE 23.02.1971.AM AVUT PANA ACUM 2 MESERII: ASISTENT DE FARMACIE SI ASISTENT DE STOMATOLOGIE. ACUM 2 ANI AM MAI FACUT O POSTLICEALA DE COSMETICA, DOMENIU CARE M-A ATRAS MULT TIMP. AS DORI SA STIU DACA AM VREO SANSA DE SUCCES IN ACEST DOMENIU. MA UIT LA ALTII CARE FAC ACELASI LUCRU DE 20=30 DE ANI, IAR EU AM TOT SIMTIT CA NU MI=AM GASIT “LOCUL, MENIREA”. CRED CA SUNT O CIUDATENIE?! HA! SUNT UN VERITABIL 7. CULMEA E CA ACASA AM SOTUL TOT 7, SI CU ACELASI NR . 5 DE DESTIN( EXPRIMARE). IN ASTROLOGIE AVEM AMANDOI SOARELE IN PESTI SI LUNA IN VARSATOR. E PREA MULT?! INSEAMNA CEVA TOATE ASTEA? BINE….SI AS TOT AVEA DE PUS INTREBARI, CACI SUNT TARE CURIOASA, DAR MA OPRESC PENTRU ACUM! ASTEPT CU NERABDARE UN RASPUNS SI MULTUMESC ANTICIPAT…IN PRIMUL RAND PENTRU CA EXISTATI!

 6. Sorina spune:

  Buna ziua doamna Bratulescu, si multumesc pentru aprecieri!
  Ce pot sa va spun, este ca nu exista un raspuns simplu la intrebarea dumneavoastra. Din datele dumneavoastra deduc ca sunteti o persoana ambitioasa, cu o mare putere de munca. Problema cea mai mare e ca Dorinta Inimii 4 si Personalitatea 8, orientate catre castiguri materiale si catre realizari concrete si practice, vin in contradictie cu Calea Vietii 7, ce indica aspiratii tinand de cunoasterea interioara si de cercetare spirituala. Numerele 4 si 8 sunt sustinute ca energii prin prezenta in nume a literelor M si H, deci sunt mai puternice, in vreme ce 7 nu este prezent in nume, deci este un numar karmic. Prezenta lui 7 ca si Cale a Vietii si ca numar karmic are darul de a accentua toate eforturile, constiente, sau inconstiente, legate de rezolvarea lectiei care tine de acest numar. Cum 7 este de obicei un numar mai dificil, pot aparea perioade de confuzie, de dezorientare si chiar de depresie, tocmai din cauza ca, asa cum spuneti, nu v-ati gasit menirea. Cu alte cuvinte, aveti energia, dorinta si puterea de munca, dar nu stiti unde sa o investiti. Avand combinatia din 4 si 8 in nume, pot sa spun ca aveti potentialul de reusi in tot ceea ce va propuneti, chiar si sa aveti propria afacere, mai mica sau mai mare. Nu prea va vad in postura de asistent, indiferent de domeniu, pentru ca 7 este independent, lui 4 ii place sa aiba propriile responsabilitati bine definite si sa nu se calce pe picioare cu altii, iar pe 8.. scrie “sef” :)
  In curand pe site va fi disponibila o analiza numerologica dedicata exclusiv talentelor, aptitudinilor si alegerii carierei. Pana atunci, pentru mai multe detalii despre aceste numere, va sfatuiesc sa cititi articolele din sectiunile Caracter, Carierasi Karma.
  Apropo, Numarul de Exprimare este 3, nu 5, si poate fi un foarte bun ajutor in relatiile cu publicul si in comunicare in general.
  Cu stima,
  Sorina Cazacu

 7. ADRIANA MIHAELA BRATULESCU spune:

  BUNA SEARA. MII DE MULTUMIRI CA MI-ATI RASPUNS…DESI M-ATI SI BULVERSAT TOTODATA , DEOARECE AM GASIT IN RAPSUNS ALTE NUMERE DECAT STIAM EU. DUPA CE M-AM LINISTIT, M-AM LAMURIT. AVEM DATE DIFERITE : NUMELE CU CARE SUNT INTREGISTRATA PE SITE ESTE NUMELE DE CASATORIE SI DIN CATE STIU EU, LA FEMEI SE FACE CALCULUL NUMEROLOGIC IN BAZA NUMELUI DE NASTERE. DECI NUMELE MEU DE “DOMNISOARA” ESTE BOGDAN ADRIANA MIHAELA. SI ATUNCI….SE SCHIMBA TOT! V-AS RAMANE RECUNOSCATOARE DACA ATI AVEA TIMP INCA ODATA PENTRU “A MA ANALIZA” SI A-MI RASPUNDE LA INTREBAREA MEA: AM VREO SANSA CU NOUA PROFESIE, DE COSMETICIANA? CU MULTUMIRI ANTICIPATE….SPER LA UN NOU RASPUNS. TOATE CELE BUNE!

 8. ADRIANA MIHAELA BRATULESCU spune:

  SI INCA CEVA: IN ACEST AN, FIIND UN AN NUMARUL 2 PENTRU MINE POT INCERCA O ASOCIERE? ARE SANSE DE IZBANDA?
  CU MII DE MULTUMIR, ADRIANA.VA PUP DULCE!

 9. Sorina spune:

  In principiu, Anul Personal 2 este cel mai potrivit pentru o asociere. In practica, lucrurile depind si de compatibilitatea dintre cei doi asociati, precum si de compatibilitatea dintre fiecare din ei si activitatea pe care o desfasoara. Cum spuneam, in viata nu exista raspunsuri simple, si nici in numerologie :)

 10. Michelle spune:

  Buna, interesant articol. Am o nelamurire, numarul locuintei mele este format din patru cifre: 8567 (deci 8, tin sa mentionez ca apartamentul in care am locuit cel mai mult si mi-am format personalitatea***intre 6-23 ani***a avut tot vibratia 8…calea vietii 9, personalitate 8), cum interpretez atunci fiecare cifra, mai este prima cifra un indicator al planului fizic si al sanatatii, a doua…etc sau se schimba toate sau doar a patra cifra inseamna altceva?
  De asemenea, cum interpretez: Provocarea 4: 7, ce reprezinta numarul 7 in acest context?

  Multumesc,

  Michelle

 11. Sorina spune:

  Sunt convinsa ca fiecare cifra din numarul casei are o semnificatie separata, din pacate nu am gasit informatii despre acest subiect.
  In ce priveste a patra Provocare 7, avand Calea Vietii 9, ea intra in vigoare de la varsta de 43 de ani si pana la sfarsitul vietii. Asta inseamna ca in aceasta perioada te vei confrunta cu aspectele negative ale Numarului 7 – tendinta catre izolare, singuratate, depresie, perfectionism si asa mai departe. Insa orice provocare are partile ei bune, astfel ca daca depasesti dificultatile simbolizate de Numarul 7, te vei putea bucura si de aspectele pozitive, care tin de studiu, dezvoltarea capacitatii de analiza, cunoastere interioara, o intelegere mai clara a misiunii spirituale pentru aceasta viata. Despre semnificatia Numarului 7 poti citi si in articolul Cheia numerelor, precum si in Scara numerelor.
  Pe de alta parte, Provocarilor le corespund, de-a lungul acelorasi cicluri, Oportunitatile, despre care am sa scriu saptamana viitoare.

 12. Michelle spune:

  Multumesc pt raspuns, Sorina.

 13. silvia spune:

  Sint procupata de numerologie.Este ceva ce mia placut de pe la 15 ani.Am mai citit si eu ceva carti dar este destul de greu de interpretat.Eu sint in ultima parte a vieti am o virsta.AICI SCRIE LA CALCULUI MEU CA AM PROVOCAREA 4 SI OPORTUNITATEA 5.Am drumul vieti 4 si din nume am numerele 8,22,3. in ordine din care 8 karmic.La casa 40.Ce puteti sa-mi spuneti.Multumesc si mult succes in tot ce faceti.

 14. Sorina spune:

  Interpretarea Provocarilor si a Oportunitatilor o gasiti in sectiunea karma, Numerele care ne ajuta sa crestem: Provocarile si Numerele care ne indica drumul spre implinire: Oportunitatile. Numerele nu apar intamplator in viata noastra, mai ales cand coincid cu cele continute de numerograma personala. Numarul 4 aduce de regula multe restrictii in ce priveste libertatea personala, lucrurile merg mai lent, rezultatele vin dupa multa munca. 4 este legat de munca, disciplina, organizare, responsabilitate, stabilitate, fundatie. Se pare ca aceste aspecte sunt foarte importante pentru misiunea dumneavoastra din aceasta viata. Numarul 22 se poate manifesta fie ca 4, fie ca 22. In ultimul caz avem un Numar Maestru, ceea ce presupune depasirea nivelului ctodian si implicarea in proiecte importante, de natura sa afecteze un numar mare de oameni.
  Mai multe detalii veti putea gasi in Numerograma karmica personalizata, pe care sper sa o lansez in primavara acestui an.
  Multumesc pentru urari, asemenea si dumneavoastra!

 15. crina spune:

  Buna ziua,foarte interesant articolul.Va rog sa imi spuneti daca eu stau la casa cu nr. 34 si am cifra de vibratie personala 7…ce pot sa fac sa nu mai fiu o singuratica,trebuie sa ma mut?Ce s-ar potrivi cu cifra mea de vibratie?
  Va multumesc si mult succes in continuare.

 16. Sorina spune:

  Numarul 7 este un numar destul de complicat, il am si eu, am fost singura o parte destul de mare din viata, asa ca vorbesc din experienta :)
  Nu cred ca este suficient sa schimbati numarul casei, desi ar putea fi de ajutor. Poate fi ceva cu numarul 3 sau 5, sau cu o combinatie care sa totalizeze aceste numere mai sociabile…
  Ca numar 7, va sfatuiesc sa cautati in primul rand cauzele singuratatii in interiorul dumneavoastra, caci Numarul 7 are acces, mai mult decat oricare alt numar (poate in afara de 11), la dimensiunea sa interioara. Incercati sa vorbiti cu un terapeut, sau cautati acele carti de dezvoltare personala care sa va poata indruma in aceasta directie. Debbie Ford, Partea intunecata a cautatorilor de lumina, este una din preferatele mele, dar mai sunt si altele.
  Multumesc pentru aprecieri si pentru urari, si mult succes in cautarile dumneavoastra!

 17. crina spune:

  Va multumesc pentru promtitudine si sfaturile pertinente.Este perfect adevarat,poate fi un nr. al succesului prin propriile puteri,atat in plan personal cat si profesional…vorbesc din experienta proprie.O sa citesc cartea respectiva .

  Va multumesc mult !!

 18. marcelina spune:

  CE REMEDII DISPONIBILE SUNT PENTRU CASA CU NR. 3 SA IMI MEARGA MAI BINE , ATAT FINANCIAR CAT SI PROFESIONAL, SENTIMENTAL?

 19. Sorina spune:

  Gasiti cateva sugestii in articolul Cum “imblanzesti” spiritul casei tale?.

 20. [...] cât şi asupra animalelor , asupra adresei şi a obiectelor care ne înconjoară (oraşul, casa, maşina, buletinul etc.). Chiar şi numărul tău de telefon are o anumită influenţă asupra ta, [...]

 21. Mariana spune:

  Am locuit timp de 20 de ani impreuna cu parintii intr-un apartament cu nr.11 si m-am casatorit in strainatate,dupa terminarea facultatii,intr-o casa care,paradoxal, poseda tot nr.11.am realizat asta mai tarziu desi dau nas in nas cu nr.asta de fiecare data cand intru in casa.Parintii mei au vandut acel apartasment din tara cand eu studiam in alt oras,si cu acordul meu bine-nteles dar am regretat f. mult decizia luata dar zarurile fusesera aruncate,nu mai era cale de-ntoarcere.Am visat ani la rand la o casa pe malul marii si o am dar”am mostenit”si acel nr11 de casa copilariei mele.cum sa numesc asta?Coincidenta?Nu prea cred.Legea atractiei,sigur ca da.Mi s-a-ntamplat de f.multe ori sa-mi doresc ceva,sa visez cu ochii deschisi la acel lucru,si sa mi se-ndeplineasca(ex.casa de la malul marii).Dar despre repetarea nr.11 la casa,nu stiu ce sa zic.In numerograma,singurul nr.2(11=1+1=2) imi apare doar ca nr.karmic(lipseste din nume).Ce-mi puteti spune?

 22. catalina spune:

  Buna ziua,
  M-am mutat de curand intr-un apartament cu numarul 16 (independent de vointa mea). Inainte am locuit la nr. 12.
  A fost adresa unde m-am nascut. Dintotdeauna am avut preocupari pentru numerologie si toate celelalte: astrologie, chiromantie, etc…, dar cifra adresei nu m-a prea interesat. Acum, si asta a intrat in atentia mea.
  Nu-mi place si ma intristeaza perspectiva de a sta la 16. (dupa cele mai simpliste descrieri, fiindca am gasit o teorie conform careia, in calculul cifrei casei, trebuie sa intre si numele strazii pe care se afla, numarul, alfanumericul blocului, scara si abia apoi cifra apartamentului). Dumneavoastra ce parere aveti? ramaneti la ideea ca 16 = 7? Multumesc pentru raspuns
  Catalina

 23. Sorina spune:

  Intr-adevar, conteaza si numele strazii si al blocului, chiar si al orasului, dar acestea au o influenta mai generala, care se manifesta asupra tuturor celor care locuiesc acolo.Cel mai important ramana numarul casei sau al apartamentului, acesta este spatiul in care locuim cea mai mare parte a timpului si cu care interactionam cel mai mult. Chiar daca veti transforma numarul 16 in 7 asta nu inseamna ca veti ocoli lectia karmica pe care o aduce. Parerea mea este sa cititi tot ce gasiti despre Numarul de Proba 16 si sa incercati sa intelegeti care ar fi motivul pentru care s-a manifestat in viata dumneavoastra. Nu veti gasi raspunsul intr-o zi sau doua, nu sunt lucruri usor de inletes sau de acceptat, insa atunci cand veti intelege, viata vi se va schimba radical.

 24. catalina spune:

  Va multumesc pentru raspuns, stimata doamna.

 25. MINDROC GABRIELA spune:

  Buna ziua! M-ati fascinat total ! Am aflat din comentarii insa ca , pt calcul se ia in considerare numele de domnisoara ?Eu calculasem cu numele dupa casatorie (GRAUR GABRIELA, 17-08-1978 )…Am refacut calculul cu numele de fata (MINDROC GABRIELA,17-08-1978) si am ramas uimita ca sunt atatea lucruri de care eram constienta , si de care nu credeam, ca au o asa mare importanta , ma refer mai ales la faza cu organizarea si perseverenta , cu ducerea la sfarsit a lucrurilor incepute , si mai ales la faptul ca, desi treaba nu e nici pe jumatate facuta , eu ma si gandesc cati bani voi lua! . Am o intrebare insa …ma tot intalnesc in momente importante ale vietii cu numarul 15 (pe 15 mi-am cunoscut sotul , pe 15 am facut nunta , pe 15 s-a nascut copilul nostru ),ce ar putea insemna !??!! Oricum ,in foarte , foarte multe ma regasesc ..DAR cel mai tare, e numarul de proba , mereu am avut senzatia ca viata pe care o duc , e o consecinta a unei vieti in care am gresit mult !!! Poate voi avea ocazia in viata asta, sa aflu ce am facut in alta viata ,pt ca m-ati pus rau pe ganduri !!Va multumesc si multa sanatate va doresc !!

 26. monica tighel spune:

  Buna ziua…..nu sunt o cunoscatoare a acestui domeniu, dar ma intereseaza. sunt nascuta in 5 martie 1985, iar viitorul meu sot…sper… e nascut in 25 aprilie 1984….puteti sa-mi spuneti ceva in legatura cu viata noastra in 2?precizez ca stam intr-un ap cu nr 7. pana acum nu m-am gandit ca nr-ul apartamentului poate influenta in vreun fel viata sau destinul, dar m-ati facut foarte curioasa.noi am inceput de curand o afacere, de care suntem foarte multumiti, dar avem foarte des parerea ca parca cineva ne-ar pune bete in roate pentru ca nu ni se leaga lucrurile cum ne-am dori.poate e doar o impresie…daca imi puteti spune ceva v-as fi foare recunoscatoare. o zi frumoasa!

 27. Sorina spune:

  Ca sa va spun ceva despre relatia dumneavoastra cu viitorul sot, ar trebui sa iau in considerare toate datele (nume, data de nastere, data intalnirii) si sa va povestesc un intreg roman…
  In ce priveste afacerea, dumneavoastra sunteti intr-un An Personal 4, care presupune multa munca, mai multa decat in mod normal. Daca veti persevera, ceea ce veti face in acest an va ajuta afacerea sa prospere pe termen lung. Viitorul sot este intr-un an cu numarul 7, favorabil mai degraba instrospectiei, meditatiei, studiului. Este bine ca in acest an sa studieze tot ceea ce tine de partea teoretica a afacerii, inlusiv legislatie. Numarul 7 dealtfel nu este foarte favorabil afacerilor, cu exceptia celor care produc unicate.
  Multumesc, o zi frumoasa si dumneavoastra!

 28. Sorina spune:

  Conteaza si numele de dupa casatorie, el aduce indicatii in plus – abilitati, atitudini, tipare de gandire noi… Dar baza ramane numele primit la nastere.
  Numarul 15, adunat, da 6. 6 este numarul familiei, al caminului, al casatoriei, al parintelui. Alcatuit din 1 si 5, poate sa sugereze ca toate acestea se afla sub semnul independentei si al schimbarii, al originalitatii si al calatoriilor.
  Multumesc, multa sanatate si dumneavoastra si familiei!

 29. MINDROC GABRIELA spune:

  Oauu !!! Ce chestie !!!Nu ma-am gandit nici macar o secunda se le adun !!! Super , acum se mai leaga cateva lucruri importante !!!! Sa stiti, ca eu mi-am luat notite , si citite in ansamblu, chiar ca ma minunez. Multumesc !!!

 30. lili spune:

  care sunt remediile ?

 31. Viorica spune:

  Buna ziua,Sorina! va rog mult sa ma ajutati,casa mea are numarul 50/A,in total cind adunam est6?

 32. daniela spune:

  22 03 1979 ora 16 20in bucuresti a,m locuit cu chirie in mai multe locuri acum locuiesc la demisol nr 30 b maica mea si a luat ap in spania la et 1 d dar eu momentan nu mi gasesc locul nu reusesc sa mi iau servici va rog din suflet puteti sa mi spuneti se intimpla ceva nu stiu va multumesc

 33. daniela spune:

  22 03 1979 ora 16 20in bucuresti a,m locuit cu chirie in mai multe locuri acum locuiesc la demisol nr 30 b maica mea si a luat ap in spania la et 1 d dar eu momentan nu mi gasesc locul nu reusesc sa mi iau servici va rog din suflet si nici un prieten apropiat nu am nu stiu ce se intimpla

 34. Sorina spune:

  Numarul 30b adunat da 5 (3+0+2), ceea ce inseamna schimbare, noutate. Sub influenta acestui numar pot aparea diverse oportunitati, cu conditia sa fiti deschisa la lucruri.
  Anul Personal este 3, este o perioada cand imaginatia si ideile creative pot schimba multe lucruri in bine, la fel si atitudinea optimista; va puteti face mai usor prieteni, atrageti mai multi oameni in jurul dumneavoastra. Atentie insa cat si cu cine vorbiti. Toate aceste influente sunt intarite si de Oportunitatea 3; foarte multe lucruri depind de atitudinea pe care o abordati in fata oamenilor. Aveti inca 6 ani din acest ciclu ca sa invatati sa va schimbati viziunea asupra vietii si sa incepeti sa vedeti partea plina apaharului.
  Provocarea 4 in schimb indica faptul ca pe parcursul acestui ciclu va fi nevoie de foarte multa munca, organizare, planificare, perseverenta. Cele doua numere nu se exclud, ci se sprijina reciproc: daca 3 vine cu ideile, 4 vine cu mijloacele de a le pune in practica si a obtine rezultate concrete.
  Calea Vietii arata ca aveti tendinta sa luati lucrurile prea in serios si va traiti viata ca pe un martiriu mai degraba decat ca pe un prilej de bucurie; insa indica si un potential spiritual extraordinar, un simt artistic deosebit, spirit de sacrificiu si daruire universala. Cautati-va un serviciu care sa va permita sa exprimati aceste lucruri, si viata vi se va schimba radical.

 35. ligy spune:

  buna ziua. am cumparat o casa acum 15 ani. stam la nr 54 sau 54b (depinde de cum suntem trecuti la curent, gaz s.a.). acum 4 ani in urma am inceput sa ne construim o alta casa. am daramat o camera din casa veche si am construit-o pe cea noua lipita de cea veche. anul trecut am botezat un baietel pe 29 aprilie si din iarna a inceput sa ne mearga rau. ramanem fara bani cand avem mai multa nevoie de ei, ne imbolnavim mai des, nu prea mai avem prieteni, iar cu rudele am cam rarit-o. va rog sa imi dati un sfat. ce am putea face noi? multumesc

 36. Sorina spune:

  In ce priveste casa, ar trebui sa stabiliti clar care este numarul, aceasta trecere de la un numar la altul contribuie si el la instabilitate.
  In rest, este greu de spus, depinde de numerele din numele dumneavoastra, de provocarile si oportunitatile care marcheaza aceasta perioada din viata dumneavoastra, si nu in ultimul rand, de lectiile de viata pe care le aveti de invatat.
  Nu inteleg totusi ce legatura are baietelul botezat in aprilie cu situatia dumneavoastra de acum?

 37. issra spune:

  am aparamentul 6 și chiar , mi se potrivește foarte tare…sunt pictor și profesor …și celelalte descrise , sunt exact așa…ce întâmplare///am făcut analize și să mă crucesc nu alta…

 38. Sorina spune:

  Asta da potrivire! Felicitari :)
  In majoritatea cazurilor nu se intampla tocmai asa; de regula nimerim in locuinte ale caror numere corespund fie unor lectii karmice, fie unor Provocari. In cazurile fericite, poate fi vorba de Oportunitati sau de unul dintre Numerele de Baza (Calea Vietii, Dorinta Inimii, Personalitate, Numar de Exprimare). Eu de exemplu abia acum mi-am data seama ca stau intr-o casa al carei numar corespunde cu Oportunitatea mea curenta – uite cum incep sa se explice unele lucruri! :)

 39. Mada spune:

  Buna seara,
  Referitor la numarul casei.. as dori sa stiu, daca numarul este 59, apoi se reduce la 14..el se mai aduna inca o data? sau ramane 14 si este nr de proba?

 40. Sorina spune:

  Se reduce pana se obtine un numar format dintr-o singura cifra, dar se retine si 14, ca Numar de Proba, cu o influenta secundara.

 41. Mada spune:

  Multumesc.Intr-adevar ambele numere se potrivesc

 42. ade spune:

  si in cazul in care nr de la casa are si o litera? de ex 37A? conteaza acel “A” se mai aduna cifra 1 pt “A” la 37 sau nu? multumesc

 43. ade spune:

  in articol nu am gasit specificat, dar am vazut acum ca deja ati raspuns :D scuze
  “Sorina spune: 17 septembrie 2012 la 18:40 Numarul 30b adunat da 5 (3+0+2)”

  deci pt 37A numarul va fi 3+7+1 adica 2 in final

  admir f mult ceea ce faceti, mult succes!

 44. Mihaela Alexandru spune:

  Draga Sorina,
  Fiica mea are nr apartamentului 19,dar si nr de proba/exprimare 13.
  M-a pus pe ganduri…
  Poti sa-mi spui ceva despre asta?
  Multumesc mult, abia azi te-am descoperit si stau de ore bune pe sait-ul tau.Am sa comand si o consultatie la tine, dar scrisa ca sa i-o pot darui fiicei mele.
  cu drag, Mihaela

 45. Sorina spune:

  Mihaela, multumesc pentru aprecieri. Ti-am raspuns la mesaj pe e-mail.

 46. panait maria spune:

  INTERESANT! Sorina sa fii luminata si cu ajutorul tau sa ne luminam si noi.Daca nu deranjez prea mult am o rugaminte!
  Doresc niste sfaturi si pt. a le primi trebuiesc date personale care doresc sa ti-le dau prin mail.De aceea te rog trimit-mi un mail pe adresa de mai sus.Doresc ca raspunsul sa fie confidential.Nu sint o documentata in numerologie dar ma intereseaza,chiar daca am o virsta inaintata.Poate am o
  un moment de plata karmica si tot ce doresc sa-ti spun este confidential.CU SPERANTA CA VOI PRIMII AJUTOR,DORESC NUMAI BINE. Persoane ca tine sint f. putine care sa dea sfaturi dar poate aceasta este menirea ta pe aceasta lume si MULTUMESC CA EXISTI! CU MULT RESPECT PT PERSOANA TA MARIA

 47. Loredana S spune:

  Draga Sorina,
  In primul rand Hristos a inviat! si multa Lumina divina!

  Revin cu o intrebare: numarul meu karmic este 8 iar nr casei in care locuim este 26D. Fara a aduna si cifra corespondenta literei, acest numar este identic cu nr meu karmic “8″. Iar dupa adunare devine 2, identic cu data mea de nastere.
  Poti sa ma lamuresti te rog putin care este influenta nr karmic asupra nr casei sau invers, avand in vedere ca si casa pe care am mostenit-o de la bunicii mei se reduce tot la nr 8. Iar acolo mi-am petrecut toata copilaria si in continuare suntem legati de ea…..Ce inseamna? Fiica mea are un destin 8 si se simte tare bine in ambele locatii.

  Multumesc tare mult anticipat si tot binele,

 48. gianina spune:

  Am citit articolul tau si sincera sa fiu chiar m-a pus pe ganduri.M-as bucura sa stiu si eu semnificatia numarului viitoarei mele de case ,deoarece urmeaza sa ne mutam la o noua adresa unde numarul casei va fi 16H.In speranta unei vesti cat mai bune de la tine,te sarut si la cat mai multe articole interesante.

 49. Sorina spune:

  Gianina,
  Litera H corespunde Numarului 8, deci numarul casei va fi 1+6+8=15; 1+5=6. O casa numai buna pentru familie :)
  Mult noroc cu noua casa!

 50. gianina spune:

  Iti multumesc din suflet pentru raspuns si pentru urare,te astept cu noi articole interesante pentru mine si familia mea.Te sarut.

 51. Lumi spune:

  Ce pot sa spun este ca mie imi iese nr 10 ceea ce nu se regaseste ….asa ca eu cred ca este o prostie

 52. Cobzaru Aurelia spune:

  Buna seara.Sunt pasionata de numerologie din momentul in care am aflat ca ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa crestem,sa invatam anumite lectii …Mi-ar placea sa stiu ce drum sa aleg in viata ,sa fie cel mai potrivit si daca sunt probleme in sfera amoroasa…Daca se regasesc printre numere…Simt ca nu imi gasesc calea,ma simt diferita …In relatii nu am ‘noroc’ sa intalnesc persoana potrivita,nu am avut o relatie frumoasa cu respect,intelegere,vacante petrecute impreuna…Sunt nascuta pe 08.08.1993…aproximativ la ora 8:30dimineata…Astept cu netabdare un raspuns!

 53. Sorina spune:

  Daca nu gasiti un raspuns printre articolele de pe site, pueti solicita o analiza personalizata.